S* SC Grand Gathinoz Teddie Tango DSM DVM

 

 

Teddie är vår avelshane som vi sparat efter vår Belina och Stenstagårdens Zidane Dulce, en helt underbar kille med supermysigt temprament. Han kommer och buffar och gosar, ligger på rygg och bara myser. En kille som inte går annat än att älska.

Teddie är en supersnäll och harmonisk hane. Han är lite blyg till en början i nya miljöer, men på utställningar älskar han att visa upp sig. 2013 var ett utställnings år som vi sällan kommer glömma! 9 best in show hann det bli och tvåa på årets kattlista i Sverak. Hans starka sidor är temperamentet, pälskvallitén, placering och storlek på öron, kroppslängden och storleken, 6,5 kg som fertil. Skulle vi önska något mer är det lite mer ögonfärg och ev lite lite mer haka (vem önskar inte mer av nått?)
Teddie kommer att lånas ut sparsamt under 2015 till passande honor som har ägare med en sund inställning till ragdollavel. Vi tar avstånd till restriktioner och har som krav att inga restriktioner får ges i första led med Teddie som hane. Men det betyder ju inte att alla katter är ämnade att gå i avel!

 
Lars & Marina

Galleri      Stamtavla
 
Teddie är pappa till E-, F- och G-kullen

 

Utställningsresultat

 

14 x BIV * 35 x NOM * 18 x BEST IN SHOW

Årets Katt 2013 - Scandinavian Ragdoll Club
Årets Bästa vuxna 2013 - Scandinavian Ragdoll Club
2:a bästa vuxna hane Kategori ll 2013 - SVERAK

Årets Bästa Vuxna 2012 - Scandinavian Ragdoll Club
Bästa Vuxna Hane 2012 - Ragdollklubben 


NJURAR U.A. * HJÄRTA U.A.

 HCM  N/N

 

Född 2010-02-05